Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Hasoňová, L., Samková, E., Vočadlová, K., Straková, K.:
Od Pasteura zpět? Aneb tepelné ošetření mléka a jeho význam
Šmídová, Z.:
Histamin a tyramin v potravě a jejich vliv na zdraví
Kvíčala, J. B. V.:
SELEN – nezbytná složka výživy člověka
Zloch, Z., Kladnická, I.:
Nové pohledy na význam rostlinných polyfenolů ve výživě
Novotná, P., Pečenková, N., Šlajchová, S., Houška, M., Dostálová, J.:
Naklíčené luštěniny a jejich kulinární úpravy
Dziedzinská, R., Morávková, M., Hrdý, J., Slaná, I., Vlková, H., Kunstovná, H., Vašíčková, P.:
Čerstvé džusy a smoothies – sledování výskytu legislativou neregulovaných významných patogenů bakteriálního, virového a parazitárního původu
FROM THE CONTENTS
Hasoňová, L., Samková, E., Vočadlová, K., Straková, K.:
Back from Pasteur? Alias the heat treatment of milk and its importance
Šmídová, Z.:
Dietary histamine and tyramine and their impact on human health
Kvíčala, J. B. V.:
Selenium – Essential component of the diet
Zloch, Z., Kladnická, I.:
New views on importance of plant polyphenols in nutrition
Novotná, P., Pečenková, N., Šlajchová, S., Houška, M., Dostálová, J.:
Germinated legumes and their culinary processing
Dziedzinská, R., Morávková, M., Hrdý, J., Slaná, I., Vlková, H., Kunstovná, H., Vašíčková, P.:
Fresh juices and smoothies – monitoring the presence of unregulated important pathogens of bacterial, viral and parasitic origin
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2018
OBSAH
Úvodník Kdo ví?
Zemřel Paul Bocuse – zakladatel moderní gastronomie (20. 1. 2018)
Projekt „Potravinová pomoc dětem v Libereckém kraji“
Poruchy polykání: opomíjený problém nejen seniorů?
Příprava pokrmů v základním vzdělávání aneb kde se dobře vaří, tam se dobře daří
Naučí bariatrická chirurgie obézní pacienty lepším stravovacím návykům?
Polévka je grunt?
Rovnice dobrého džemu