Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Valenta, J., Hejtmánková, A.:
Vitaminy rozpustné ve vodě a jejich obsah v mléce skotu, koz a ovcí
Kudlová, E.:
Vysoce průmyslově zpracované potraviny a zdraví
Faměra, O.:
Nebezpečný akrylamid. Nepéct, nesmažit, negrilovat?
Fiala, J., Kotalová, J., Kaňová, P.:
Co se má dělat a co se dělá pro prevenci dětské obezity
Jůzl, M., Piechowiczová, M., Gabrhel, L.:
Porovnání vybraných druhů párků z hlediska výživové hodnoty a senzorické jakosti
FROM THE CONTENTS
Valenta, J., Hejtmánková, A.:
Water-soluble vitamins and their contents in milk of cattle, goats and sheeps
Kudlová, E.:
Ultra-processed foods and health
Faměra, O.:
Dangerous acrylamide. No to bake, no to fry, no to grill?
Fiala, J., Kotalová, J., Kaňová, P.:
What to do and what is done to prevent childhood obesity
Jůzl, M., Piechowiczová, M., Gabrhel, L.:
The comparison of selected types of sausages in terms of nutritional value and sensory quality
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2019
OBSAH
Postřehy odjinud
Děti v kuchyni vítány
Děti v kuchyni vítány v praxi
Studentky oboru Nutriční asistentky soutěžily na SZŠ a VOŠZ Brno, Merhautova
Dieta s nízkým obsahem tuku (S/T)
Krátké nahlédnutí do historie těstovin
Když kuchyni provoní déšť
Na čem smažit a fritovat?
Správná praxe V – Mytí nádobí a kuchyňský odpad
Nejlepší kuchaři ve společném stravování předvedli své umění