Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Šmídová Z., Eliášová M., Paznocht L.:
Nutriční hodnota pekařských výrobků z pšenic s barevným zrnem
Bártová H., Hasoňová L., Samková E.:
Nabídka bezlaktózových mléčných výrobků a informovanost veřejnosti o laktózové intoleranci
Křížová I.:
Rozhovor s PhDr. Ivou Málkovou
Horsáková I., Horsák J., Rajchl A.:
Mikrobiální kontaminace zeleninových a ovocných salátů
Kružík V., Grégrová A., Titěra D., Pospiech M., Čížková H.:
Charakterizace medu vyprodukovaného v České republice
Kudlová E.:
Není půst jako půst
FROM THE CONTENTS
Šmídová Z., Eliášová M., Paznocht L.:
Nutritional value of bakery products from colored-grain wheat cultivars
Bártová H., Hasoňová L., Samková E.:
The offer of lactose-free dairy products and the knowledge of general public about lactose intolerance
Křížová I.:
Interview with PhDr. Iva Málková
Horsáková I., Horsák J., Rajchl A.:
Microbial spoilage of fresh fruits and vegetables salads
Kružík V., Grégrová A.,Titěra D., Pospiech M., Čížková H.:
Characterization of honey produced in the Czech Republic
Kudlová E.:
One fasting is not like the other
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2020
OBSAH
Měsíc říjen je ve školních jídelnách ve znamení statistických výkazů a ne ve znamení zvěřinových hodů
Ořechy v redukční dietě?
Provoz zařízení školního stravování ve školním roce 2020/2021 vzhledem ke COVID-19
Celá Vysočina peče dětem
Reformulace potravin, co znamenají a proč je potřebujeme?
Co jsou to Atwater faktory a jak souvisí s energetickou hodnotou potravin?
Plýtvání potravinami versus bezpečnost potravin
Aby ryba nesmrděla
Obezita v souvislosti s onemocněním COVID-19
Kurkuma – žlutý zázrak
Co je co
Zhodnocení nutriční úrovně stravování v zařízeních sociálních služeb Moravskoslezského kraje
Zen a domácí pečení housek