Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Kudlová E.:
Vegetariánství a zdraví
Novotná P., Houška M., Laknerová I.:
Rostlinné sirupy připravené za studena
Zemanová J., Vítová E., Vespalcová M:
ARONIE – hodnotný přírodní zdroj zdraví prospěšných látek
Rozhovor – prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.
Kalač P.:
Ergosterol a vitamin D2 v jedlých houbách
Sluková M., Skřivan P., Švec I., Sponerová E. Jirčík L.:
Reformulace potravin – vliv snížení obsahu soli na kvalitu běžného pečiva
FROM THE CONTENTS
Kudlová E.:
Vegetariarianism and health
Novotná P., Houška M., Laknerová I.:
Cold prepared vegetable syrups
Zemanová J., Vítová E., Vespalcová M:
CHOKEBERRY – a valuable natural source of healthy substances
Interview with – prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.
Kalač P.:
Ergosterol and vitamin D2 in edible mushrooms
Sluková M., Skřivan P., Švec I., Sponerová E. Jirčík L.:
Food reformulation – impact of salt reduction on quality of common bakery products
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2021
OBSAH
Skončily prázdniny, dovolené, vrátili jsme se ke všedním povinnostem
Analýza výživových norem v předškolním stravování
Můžete nám vysvětlit funkci melatoninu a má nějaký vztah k onemocnění covidem 19? MELATONIN
Mezinárodní soutěž nutričních terapeutů o nejlepší recepturu pro dospělé staršího věku
Novela vyhlášky o školním stravování nabývá účinnosti 1. září 2021
Slovinská kuchyně
Omega 3 mastné kyseliny – pozor na to, co radí běžný tisk a internet
Vaříme s konvektomatem
Chronovýživa v těhotenství
Získání kvalifikace, dovednosti a kompetence nutričních terapeutů v zahraničí