Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Málková, I.:
Jak po zhubnutí udržet tělesnou hmotnost a vyhnout se jojo efektu dle metodiky společnosti STOB? 2. díl
Rysová, J.:
Obsah lepku v masových pomazánkách
Palugová, N., Sluková M.:
Náhrada sacharózy cukernými alkoholy v pekařské výrobě
Rozhovor s prof. Ing. Evou Vlkovou, Ph.D.
Bureš, D., Lebedová, N., Needham, T., Varha, V., Bartoň, L.:
Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa
Vápenka, L., Václavíková, E.:
Obalem proti odpadu
FROM THE CONTENTS
Málková, I.:
How to maintain body weight after losing weight and avoid the yo-yo eff ect according to STOB´s methodology? 2nd part
Rysová, J.:
Gluten content in meat spreads
Palugová, N., Sluková M.:
Substitution of sucrose by sugar alcohols in bakery production
Interview with prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D.
Bureš, D., Lebedová, N., Needham, T., Varha, V., Bartoň, L.:
The eff ect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality
Vápenka, L., Václavíková, E.:
Packaging against waste
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2023
OBSAH
Vážení čtenáři a příznivci Zpravodaje pro školní a dietní stravování
Jaké octy použít při vaření
Co báby kořenářky nevěděly – Škumpa
Přečetli jsme za vás – Energetické nápoje
Recepty
Dieta a dietní omezení při alergii na bílkoviny pšenice
Vzpomínáme
Srovnání preventivních a bonusových programů zdravotních pojišťoven ČR zahrnující příspěvky na prevenci v oblasti nutriční terapie v roce 2023
Školní jídelny a krize současné doby
Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování – část 8: Indikace pro léčebné diety
Hygienická rada – Jak správně zacházet s nádobami od potravin?