Abstrakty
OBSAH
Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský, J., Procházka, B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Stravitelné sacharidy ve stravě kojenců a batolat
Macháčková, M., Holasová, M., Mašková, E.:
Databáze složení potravin České republiky
Bastlová, M.:
Hodnocení úrovně stravování ve vybraných zařízeních zdravotnických a sociálních služeb Moravskoslezského kraje
Hrubá, M., Koberová, E., Rajchl, A.:
Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí
Zehnálek, P.:
Mák – stále nedoceněný
Páleníková J.:
Dialogem ke zdraví II
FROM THE CONTENTS
Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský, J., Procházka, B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Digestible carbohydrates in the diet of infants and toddlers
Macháčková, M., Holasová, M., Mašková, E.:
The Czech Food Composition Database
Bastlová, M.:
Evaluation of catering in selected health and social service centers in the Moravian – Silesian Region
Hrubá, M., Koberová, E., Rajchl, A.:
Availability of fresh-cut fruits and vegetables in Prague and surroundings
Zehnálek, P.:
Poppy – still unappreciated
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2016
OBSAH
Budoucnost školního stravování
Jak na stravování dětí v jeslích, aneb pohled do praxe v zařízení Jesle Frýdek-Místek, část II.
Téma výživa aktuálně na konferenci o školním stravování v Pardubicích
Vykutálená kapusta
Pekařské a cukrářské výrobky ve školním stravování
Užitečná příručka ke stažení na internetu
Rozhovor s vedoucí ŠJ paní J. Hauptovou
Soutěž o Nejlepší školní oběd 2016, VII. ročník Brno
Výročí roku 2016