OBSAH
Dvořák, L., Šustová, K.:
Netradičně tradiční mléčné výrobky – zakysané mléčné výrobky
Nevrzalová, A., Kouřimská, L., Sabolová M.:
Alergenní vlastnosti různých druhů mlék
Pánková, E.:
Obavy z přírůstku hmotnosti po zanechání kouření
Šmídová, Z.:
Canihua (Chenopodium pallidicaule) – bezlepková plodina
Zigmundová, V., Šottníková, V., Hřivna, L., Jůzl, M., Nedomová, Š., Maco, R.:
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
FROM THE CONTENTS
Dvořák, L., Šustová, K.:
Unconventionally traditional dairy products – fermented milk products
Nevrzalová, A., Kouřimská, L., Sabolová M.:
Allergic properties of different kinds of milk
Pánková, E.:
Weight concerns after smoking cessation
Šmídová, Z.:
Canihua (Chenopodium pallidicaule) – the gluten-free crop
Zigmundová, V., Šottníková, V., Hřivna, L., Jůzl, M., Nedomová, Š., Maco, R.:
Wheat flour Quality of Czech and foreign Producers
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2017
OBSAH
Preventivní hygienický dozor v oblasti společného stravování – zkušenosti z praxe
Jadrné téma
XII. Ostravské dny léčebné výživy
Naše zkušenosti s dietním stravováním
Soutěž O nejlepší školní oběd 2017
Doplnění k článku Praktické aspekty ketogenní diety v čísle 4 Zpravodaje 2017
Předoperační a pooperační výživa zaměřená na bariatrické pacienty
Zdravoušova kantýna, aneb vraťte s námi kvalitní bufety zpátky do škol
Kojenecká moučka „Nestlé“ – 150 let na trhu
Projektový den v ZŠ Hlučín – Rovniny