Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Jůzl, M.:
Vepřové maso – nejčastěji konzumovaný druh masa
Olejníčková, J., Čermáková, E., Hudcová, L., Forejt, M.:
Porovnání energetického příjmu a výdeje u obézních jedinců, jedinců s nadváhou a kontrolní skupiny v Jihomoravském kraji
Bartošová, L.:
Mikrobiologická bezpečnost a jakost balených vod
Kráľová, J., Suchodolová, V.:
Anémie z nedostatku železa u kojenců a batolat – proč je železo u malých dětí tak důležité?
FROM THE CONTENTS
Jůzl, M.:
Pork meat – the most frequently consumed type of meat
Olejníčková, J., Čermáková, E., Hudcová, L., Forejt, M.:
Comparison of energy intake and energy expenditure in obese individuals, overweight and control group in the South Moravian Region
Bartošová, L.:
Microbiological safety and quality of bottled waters
Kráľová, J., Suchodolová, V.:
Iron deficiency anaemia in infants and toddlers – why is iron so important for children?
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2018
OBSAH
Úvodník – Proč nemám ráda „Herbář“
Dochucování pokrmů ve školních jídelnách v Moravskoslezském kraji
Bezpečně a zdravě na Vysočině
Zajímavosti rumunské kuchyně
Pohádka jako forma edukace o zdravé výživě
Dieta s nízkým obsahem FODMAP/ Low FODMAP dieta
Stavební a technické předpoklady pro správnou praxi ve školních jídelnách – řešení výrobního zázemí – všeobecné zásady
Vypotit lilek
Není droždí jako droždí, aneb jak je to s obsahem vitaminu D v něm?
Vybrané legislativní změny