Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Jančeková, K.:
Chyby při zjišťování přívodu energie a živin
Horsáková, I., Pohůnek, V., Rajchl, A., Ševčík, R.:
Bakteriofágy a jejich aplikace při výrobě potravin
Sabolová, M., Kouřimská, L.:
Káva a hodnocení její kvality
Fiala, J., Kotalová, L., Kaňová, P.:
Jak účinné jsou projekty prevence dětské obezity?
Šmídová, Z., Pejšová, H.:
Probiotika v naší výživě
FROM THE CONTENTS
Jančeková, K.:
Errors in energy and nutrient intake evaluation
Horsáková, I., Pohůnek, V., Rajchl, A., Ševčík, R.:
Bacteriophages and their application in food production
Sabolová, M., Kouřimská, L.:
Coffee and its quality evaluation
Fiala, J., Kotalová, L., Kaňová, P.:
How effective are childhood obesity prevention projects?
Šmídová, Z., Pejšová, H.:
Probiotics in our nutrition
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2019
OBSAH
Čekání na Vánoce
Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou
Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů
Není perla jako perla – příspěvek ke 150. výročí patentování margarínu
Venku bílo, ve sklenici taky
Správná praxe VI – Provozní a osobní hygiena
Pracovní právo ve školním stravování se zaměřením na vznik pracovního poměru a stanovení platu
Pohled do zákulisí soutěže Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování
Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování 3. místo – Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Brno, Merhautova, příspěvková organizace