Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Hrubá, M., Paďourková, A., Gabrovská, D.:
Výživová hodnota makových závinů a benefity s ní spojené
Gabrovská, D., Kavanová, H., Hrubá, M:
Spotřebitelský průzkum trhu vybraných olejů a tuků
Rozhovor s prof. Ing. Jaroslavem Petrem, Dr.Sc.
Málková, H.:
Je „zdravé“ cukroví opravdu zdravé?
Havlíčková, Z., Rasochová, M.:
Brambory: zázrak, který nám zevšedněl
Kovalová, M., Váchová, K., Petřeková, K., Mrázková, E.:
Změna životosprávy v období pandemie covid-19 ve vztahu ke kardiovaskulárním nemocem
Soural, I., Šnurkovič, P., Balík, J., Houška, M., Novotná, P., Tříska, J., Vrchotová, N., Magner, M., Híc, P., Jílek, L., Thorová, K.
Čokoláda s obsahem sulforafanu
FROM THE CONTENTS
Hrubá, M., Paďourková, A., Gabrovská, D.:
The nutritional value of poppy seed strudels and the benefits associated with it
Gabrovská, D., Kavanová, H., Hrubá, M:
Consumer market research on selected oils and fats
Interview with prof. Ing. Jaroslav Petr, Dr.Sc.
Málková, H.:
Is „healthy“ candy really healthy?
Havlíčková, Z., Rasochová, M.:
Potatoes: a miracle made commonplace for us
Kovalová, M., Váchová, K., Petřeková, K., Mrázková, E.:
Lifestyle changes during the covid-19 pandemic in relation to cardiovascular diseases
Soural, I., Šnurkovič, P., Balík, J., Houška, M., Novotná, P., Tříska, J., Vrchotová, N., Magner, M., Híc, P., Jílek, L., Thorová, K.
Chocolate containing sulforaphane
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2022
OBSAH
Vážení a milí
Konec roku voní perníkem
Nutriční a režimová doporučení při gastroparéze
Kasomorfiny aneb Když je kouře bez ohně
Recepty
Co báby kořenářky nevěděly – Bobkový list
Komunikace ve výživě – 4. část: Překážky na cestě
Systém školního stravování na Slovensku
Neformální pokračování a ukončení projektu „Moderní pojetí tradičních receptur ve školních jídelnách Pardubického kraje s podtitulem Kuchyně našich babiček“
Zpráva z EFAD