Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Krátká, G., Šístková, I., Čížková, H., Kyselka, J., Málková, M., Brát, J., Rajchl, A.,:
Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje
Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.:
Využití moderních fermentačních postupů při výrobě běžného pšeničného pečiva
Dušková, M., Koláčková, I., Zapletalová, M., Novák, D., Králík, P., Karpíšková, R.:
Průkaz probiotických kultur v komerčních doplňcích stravy na českém trhu
Brát, J.:
Trojrozměrná potravinová pyramida Německé společnosti pro výživu
Mrhálková, I.,Dolanová, I.:
Vývoj spotřeby potravinářských výrobků v ČR v uplynulém desetiletí
FROM THE CONTENTS
Krátká, G., Šístková, I., Čížková, H., Kyselka, J., Málková, M., Brát, J., Rajchl, A.,:
The impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil
Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.:
The use of modern fermentation techniques in the production of common white wheat bakery products
Dušková, M., Koláčková, I., Zapletalová, M., Novák, D., Králík, P., Karpíšková, R.:
Evidence of probiotic cultures in commercial food supplements on the Czech market
Brát, J.:
The three-dimensional food pyramid of the German Nutrition Society
Mrhálková, I.,Dolanová, I.:
Development of consumption of food products in the Czech Republic in the past decade
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2023
OBSAH
Vážení a milí čtenáři
Speciální potřeby v oblasti výživy u dětí předškolního věku
Je vykazování Diagnosis Related Group markerů užitečné pro oblast nutriční péče poskytované nutričním terapeutem?
Studenti nutriční terapie z Lékařské fakulty v Brně se opět zúčastnili Noci vědců
Co báby kořenářky nevěděly – Kopr
Tržiště dobrých příkladů ze školních jídelen – 1. tak trochu jiná konference v rámci projektu Máme na talíři
Co je nutriční a potravinová gramotnost
Kdo ví, odpoví – Co je Vegemite, který slaví 100 let
Hygienická rada – Je vhodné používat omyvatelné ubrusy?