Pořadatel:
Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
pod záštitou 1. lékařské fakulty UK, Praha
Termín akce:
23. května 2023
Místo konání:
posluchárna Fyziologického ústavu 1. lékařské fakulty UK (č.m. 0300), Albertov 5, Praha 2
Prezentace:
-
- Konference je určena k prezentaci témat bakalářských, magisterských a doktorandských prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
- Délka jedné prezentace je 15 min.
Pokyny pro přihlašování a zasílání abstraktů:
-
- Pokyny pro přihlašování a zasílání abstraktů:
Abstrakty mohou být předkládány v českém i anglickém jazyce. Délka textu abstraktu je omezena na 1500 znaků včetně mezer. Název abstraktu, jména autorů a název pracoviště se do tohoto limitu nezapočítávají. Bezprostředně po odeslání elektronické přihlášky na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWfbdjp2aHZk-rv1zMrccVarlY7ZKyGDuAIcUBCb3tasHovA/viewform s abstraktem bude hlavnímu prezentujícímu autorovi automaticky e-mailem zasláno potvrzení o registraci s přiloženým přihlášeným abstraktem, kontaktními údaji a odkazem, na kterém je možné abstrakt dodatečně opravit.
Za jazykovou správnost a obsahovou úplnost abstraktu ručí autor. - Termín ukončení podávání přihlášek a abstraktů: 20. 3. 2023 (pondělí) do 23:55 hodin.
- Po uzávěrce budou abstrakty vyhodnoceny odbornou komisí Společnosti pro výživu a 1. LF UK. Na základě hodnocení odborné komise budou nejlépe hodnocené abstrakty přijaty k přednášce.
Uchazeči obdrží rozhodnutí odborné komise o přijetí k prezentaci začátkem května 2023.
- Pokyny pro přihlašování a zasílání abstraktů:
Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na studentské vědecké konferenci, roční předplatné časopisy Výživa a potraviny v elektronické podobě a volný vstup na vybranou odbornou akci, pořádanou Společností pro výživu.
Vstup na konferenci je volný.
Odborní garanti konference:
MUDr. Petr Tláskal, CSc. – Společnost pro výživu
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. – Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT
doc. MUDr. Lukáš Zlatohlávek, Ph.D. – 1. LF UK